Шрот з насіння гарбуза
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення
Борошно з насіння гарбуза - це збалансований дієтичний продукт, який містить натуральний природний комплекс білків, ліпідів, вітамінів, макро- і мікроелементів у поєднанні з цінними харчовими волокнами рослинного походження.
Дія шроту з гарбуза
Борошно з насіння гарбуза багата клітковиною, яка сприяє: виведенню солей важких металів з організму, стабілізації рівня цукру в крові, нормалізації діяльності шлунково-кишкового тракту, очищенню кишечника, усуненню надлишкового газоутворення, зниженню ваги.
Харчові волокна є гарним живильним середовищем для розвитку бактерій кишкової мікрофлори. Харчові волокна зв'язку язують і виводять з кишечника надлишки жовчних кислот, завдяки чому прискорюються процеси жирового обміну в організмі, знижується ризик ожиріння і утворення каменів у жовчному міхурі. Борошно з насіння гарбуза - найбагатше джерело цинку. Цинк відіграє важливу роль у попередженні захворювань передміхурової залози і продовження чоловічого довголіття. Він необхідний для розвитку репродуктивної системи у підлітків, підтримки її нормального функціонування. Цинк бере участь у білковому, жировому, вуглеводному обмінах, синтезі нуклеїнових кислот. Він впливає на процес формування імунітету і біоенергетичні процеси. У поєднані з вітамінами та амінокислотами цинк особливо корисний для підтримки здоров'я шкіри, кісток, нігтів і волосся.
Рекомендації щодо застосування
Додавати в готові страви: салати, супи, каші, соуси; використовувати як панірування; при приготуванні випічки додавати в борошно пшеничне (1-2 ст. ложки на 1 кг пшеничного борошна).
Дія шроту з гарбуза
Борошно з насіння гарбуза багата клітковиною, яка сприяє: виведенню солей важких металів з організму, стабілізації рівня цукру в крові, нормалізації діяльності шлунково-кишкового тракту, очищенню кишечника, усуненню надлишкового газоутворення, зниженню ваги.
Харчові волокна є гарним живильним середовищем для розвитку бактерій кишкової мікрофлори. Харчові волокна зв'язку язують і виводять з кишечника надлишки жовчних кислот, завдяки чому прискорюються процеси жирового обміну в організмі, знижується ризик ожиріння і утворення каменів у жовчному міхурі. Борошно з насіння гарбуза - найбагатше джерело цинку. Цинк відіграє важливу роль у попередженні захворювань передміхурової залози і продовження чоловічого довголіття. Він необхідний для розвитку репродуктивної системи у підлітків, підтримки її нормального функціонування. Цинк бере участь у білковому, жировому, вуглеводному обмінах, синтезі нуклеїнових кислот. Він впливає на процес формування імунітету і біоенергетичні процеси. У поєднані з вітамінами та амінокислотами цинк особливо корисний для підтримки здоров'я шкіри, кісток, нігтів і волосся.
Рекомендації щодо застосування
Додавати в готові страви: салати, супи, каші, соуси; використовувати як панірування; при приготуванні випічки додавати в борошно пшеничне (1-2 ст. ложки на 1 кг пшеничного борошна).
- Ціна: 39 ₴