Рекомендації:
- додаткове джерело амінокислот (гліцин, пролін, оксипролін);
- сприяє профілактиці розвитку запальних і дегенеративних захворювань опорно-рухового апарату (артритів остеопорозу, остеоартрозу та ін);
- при переломах кісток;
Опис:
Желатин - природний калоген. Відновлення суглобів.
Що таке желатин!? Желатин складається з 85-90 % протеїну і 2 % мінеральних солей і води. Він не містить ні жирів, ні вуглеводів, ні консервантів. Купити протеїн, вуглеводи і жир є основними компонентами їжі. Основні структурні елементи протеїну, що знаходяться в організмі людини, налічують близько 20 різних амінокислот. Деякі з них , так звані головні амінокислоти, що потрапляють в організм з їжею. Желатин - це не ліки і він не використовується як спосіб лікування різних хвороб. Його необхідно розглядати як компонент їжі, що сприяє захисту хрящової тканини суглоба від остеоартриту. Для цієї мети складу желатину - абсолютно ідеальний - він схожий на хрящову тканину суглоба.
Характеристики
ОСНОВНІ | |
---|---|
Форма випуску | Порошок |
Виробник | Дана Я |
Склад | желатин |
Вага | 150 г |
Країна виробник | Україна |
КОРИСТУВАЛЬНИЦЬКІ ХАРАКТЕРИСТИКИ | |
Упаковка | Пластикова банка |
- Ціна: 225 ₴