Рекомендовано у якості додаткового джерела ПНЖ кислот Омега-3,6,9, які є незамінними і надходять в організм тільки через їжу. В організмі вони оптимізують протікання різних біохімічних і фізіологічних реакцій, а також покращують фізичну форму. Дієтична добавка «ПНЖ кислоти Омега» знижує ризик можливості захворювання серця, захищає від мігрені, високого кров'яного тиску, артритів, астми, уповільнює розвиток пухлин.
«ПНЖ кислоти Омега» - дієтична добавка до їжі, яка є додатковим джерелом Омега - 3, Омега - 6 і Омега - 9. Незамінні поліненасичені жирні кислоти сприяють виробленню в організмі простагландинів, що володіють протизапальною дією. Крім того, вони сприяють правильному засвоєнню жиру організмом, розширення кровоносних судин, що живлять серцевий м'яз, зменшують утворення тромбів в кровоносних судинах і перешкоджають розвитку атеросклерозу
Входить до складу дієтичної добавки «ПНЖ кислоти Омега» риб'ячий жир є найбагатшим джерелом поліненасичених жирних кислот групи Омега-3, а також вітамінів А і D. Вітамін А нормалізує стан шкіри і слизових оболонок, забезпечує гарний зір у сутінках і нормальне бачення колірної гами, а вітамін D допомагає таким необхідним мінералів, таких як кальцій і фосфор, проникати в клітини, сприяє зростанню кісток. Крім того, риб'ячий жир підвищує вміст в організмі гормону гарного настрою (серотоніну, який здатний знижувати агресивність, ліквідувати наслідки стресу).
Олія лляна очищає кровоносну систему, знижує рівень холестерину, зміцнює серцевий м'яз і підтримує імунну систему. До того ж, незважаючи на грізне слово «масло», страшна для всіх тих, хто худне, лляне масло нормалізує обмін ліпідів, а, отже, допомагає худнути, якщо це потрібно.
Олія соєва корисно при захворюванні нирок, нервової системи, підвищує імунітет, поліпшує обмін речовин, роботу кишечника, використовується як профілактичний засіб при атеросклерозі. Є не тільки джерелом енергії, але і забезпечує організм людини біологічно активними кислотами, які сприяють зниженню ризику серцево-судинних захворювань. Соєва олія є хорошим джерелом есенціальних полиненасыщенной жирної кислоти Омега-6. Містить у собі біологічно цінні компоненти, як токофероли, фітостероли, фосфоліпіди і ряд інших корисних і необхідних людському організму речовин.
Входить до складу даного продукту оливкова олія є джерелом ПНЖ кислот сімейства Омега-9, вітамінів і мікроелементів. Содержащиеся в оливковом масле витамины А, Е. Д, К, способствуют укреплению костной ткани, мышц и стенок кишечника, борются со свободными радикалами, препятствуя процессам старения, и преждевременному увяданию кожи. Благодаря содержанию витамина Е оливковое масло способствует нормализации артериального давления, заживлению ран, язв. Имеет профилактический эффект на сердечнососудистую систему, обладает желчегонным действием. Саме завдяки високому вмісту в біохімічному складі олеїнової кислоти оливкова олія засвоюється організмом людини і вважається одним з найбільш корисних продуктів для дитячого і дієтичного харчування.
Властивості:
- уменьшает риск сердечнососудистых заболеваний;
- очищает кровеносную систему;
- улучшает обмен веществ;
- обеспечивает организм человека биологически активными кислотами;
- обеспечивает хорошее зрение в сумерках и нормальное видение цветовой гаммы;
- способствуют укреплению костной ткани;
- нормализует состояние кожи и слизистых оболочек;
- понижает уровень холестерина;
- поддерживает иммунную систему;
- препятствует процессам старения;
- способствует нормализации артериальное давление.
Показания к применению:
Диетическая пищевая добавка «ПНЖ кислоты Омега» рекомендуется в качестве средства, снижающего риск при наличие факторов риска развития атеросклероза, повышенный уровень холестерина, склонность к гипертонии, снижение умственной и физической работоспособности,сердечнососудистые заболевания (инфаркт, инсульт, ишемическая болезнь сердца, очистка и восстановление эластичности склерозированых сосудов, тромбофлебит, гипертония, мигрени), заболевания нервной системы и мозга (нарушение мозгового кровообращения, рассеянный склероз).
Омега показаны при заболеваниях эндокринной системы (снижение функции щитовидной железы и надпочечников, диабет), заболевания органов пищеварения (гепатит, холецистит, гастрит).
Способ применения: взрослым и детям с 12 лет по 1 капсуле 3 раза в день во время еды.
Продолжительность приёма: 1 месяц, прием можно повторять 2-3 раза в год.
Перед приемом рекомендуется проконсультироваться с врачом.
Не является лекарственным средством.
Побочные действия и противопоказания: Индивидуальная непереносимость компонентов продукта.
Форма выпуска: 60 капсул массой 0,5 г.
Состав: масло семян тыквы, масло облепиховое, масло зародышей кукурузы, масло амаранта, витамин Е.
Хранение: В сухом прохладном (50С - 200С), защищенном от света, недоступном для детей месте.
Срок годности: 24 месяца.
Характеристики
ОСНОВНЫЕ АТРИБУТЫ | |
---|---|
Производитель | Экосвит Ойл |
Страна производитель | Украина |
ОСНОВНЫЕ | |
Форма выпуска | Капсулы |
Количество в упаковке | 30 шт. |
- Ціна: 173 ₴