Кошик
5331 відгук
+380 (63) 335-66-36
Диетические и биологические добавки от компании (Биола)
Кошик

ВИН-ВІТА — виноград, що дарує життя 0,49 л.

ВИН-ВІТА — виноград, що дарує життя 0,49 л.

249 ₴

  • В наявності
  • Код: 650-05
+380 (63) 335-66-36
ВИН-ВІТА — виноград, що дарує життя 0,49 л.ВИН-ВІТА — виноград, що дарує життя 0,49 л.
249 ₴
В наявності
+380 (63) 335-66-36
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

підвищує гемоглобін і нормалізує формулу крові, зміцнює капіляри. Знижує рівень холестерину в крові, запобігає розвитку серцево-судинних захворювань;

Комплекс біофлавоноїдів з кісточок і шкірки винограду типу Каберне (без спирту, цукру і консервантів)
Ароматні і солодкі плоди винограду залучили людини з давніх часів. Згадки про лікувальні властивості виноградного вина можна знайти у працях видатних вчених медиків Парацельса (1493-1541 рр..) і Авіценни (Ібн — Сіна, 980-1037 дп). Ще «батько медицини» Гіппократ (460-370 рр. до н. е.) вважав виноградне вино «чудесним чином пристосованим як до здорової, так і до хворого, якщо воно призначене вчасно і в належних кількостях». А Платон (428-348 рр. до н. е.) називав вино «молоком стариків», здатним при правильному використанні продовжувати життя.

Вчені ХХ — го століття далеко не відразу оцінили властивості винограду. До цього їх підштовхнула «французький феномен» — у країні, населення якої у величезній кількості поглинає гусячу печінку і смажену картоплю, багаті холестерином, але традиційно споживає багато червоного вина, люди живуть довше, менше страждають надмірною вагою і значно рідше вмирають від серцевих нападів.

Сьогодні хімічний склад і властивості винограду ретельно вивчені. У винограді були виявлені цінні біологічно активні речовини — флавоноїди. Саме вони зумовлюють потужні радіопротекторних та антиоксидантні властивості винограду і продуктів його переробки. Вітаміни С, Е, бета-каротин — теж антиоксиданти, але їх активність поступається препаратам, отриманими з флавоноїдів більш ніж в 20 разів.

У винограді, що складається з м'якоті (87-90%), шкірки (6-10%) і насіння (1,7-5%), флавоноїди містяться тільки в шкірці і насінні. Причому, в темних сортах винограду цих речовин міститься в 10-20 разів більше, ніж у світлих. Особливу захисну і антиоксидантну здатність виявляють комплекси флавоноїдів з іонами металів, зокрема з міддю. Джерелом цих речовин є насіння і шкірка винограду.

Вітчизняними вченими був розроблений препарат нового покоління – «Вин-Віта». Це якісний парафармацевтик, виготовлений із шкірки та кісточок темних сортів винограду типу Каберне. Його по праву можна назвати подарунком українського виробника «Екофарм» населення України, що проживає в екологічно несприятливих умовах. Володіючи всіма корисними властивостями червоного вина, «Вин-Віта» не містить алкоголю, за цим рекомендується для дітей і може вживатися дорослим населенням в будь-який час дня.

СКЛАД:
• біофлавоноїди (БФЛ), переважно антоціани, а також 20-25% танінів, 5-8% катехінів, 4-6% інших БФЛ;
• вітаміни С, B1, В2, В3, B6;
• пектини, органічні кислоти (винна, лимонна, яблучна, янтарна);
• мінеральні речовини в біологічно активній формі (калій 1000-2000, натрій – 100-200, кальцій – 100-200, магній – 50-100 мг%, залізо). Енергетична цінність – 3 ккал/л.

ОСНОВНІ ВЛАСТИВОСТІ:
• підвищує гемоглобін і нормалізує формулу крові;
• зміцнює капіляри. Знижує рівень холестерину в крові, запобігає розвитку серцево — судинних захворювань;
• потужний антиоксидант, захищає від малих доз радіації;
• підвищує імунітет, має загальнозміцнюючі і тонізуючі властивості, допомагає швидкої адаптації при різкій зміні кліматично-географічних умов;
• низька калорійність дозволяє вживати препарат людям з цукровим діабетом і зайвою вагою.

СПОСІБ ВЖИВАННЯ:
Приймати щодня по 1-й столовій ложці на стакан води, чаю, компоту або іншого напою 2-3 рази в день. Дітям від 2-х до 5-ти років разова доза — 1 ч. ложа 2-3 рази в день.

При простудних захворюваннях (грип, ГРЗ) рекомендується приймати подвійну дозу 3 рази на день. Можна додавати мед або цукор за смаком.

При гіперацидних гастритах, виразковій хворобі шлунка і 12 - палої кишки «Вин-Віту» слід вживати під час або після прийому їжі, можна з лужною мінеральною водою; при важких формах туберкульозу, питання про використання «Вин-Віти» в раціоні харчування слід узгодити з лікарем.

Слід враховувати, що «Вин-Віта» нейтралізує дію сульфамідних препаратів, тому їх не слід вживати разом.

Мінімальний період прийому — 10 днів (1 флакон 0,5 л).

Рекомендований курс – 1 місяць (3 флакони по 0,5 л). В якості профілактичного засобу «Вин-Віту» потрібно приймати місячними курсами не менше 3-4 разів на рік.

Увага! Продукт не містить спирту, консервантів, тому після розкриття флакон зберігати в темному і прохолодному місці.

Протипоказання:
клінічні спостереження, проведені впродовж 12-ти років, протипоказань не виявили. Можлива індивідуальна непереносимість до продуктів переробки червоного винограду.

Індикатором нормальної роботи антиоксидантної системи є активність ферменту каталази. Були проведені дослідження з визначення активності цього ферменту до прийому «Вин-Віти» і після місячного прийому.

Більшість геронтологів світу стверджує: тривале вживання БФЛ в поєднанні з обмеженням калорійності їжі сприяє збільшенню тривалості життя на 10-20%.

«ВИН-ВІТА» І КАПІЛЯРИ. 100 000 КМ ЗДОРОВ
Є такий афоризм: «Вік людини – це вік його капілярів». Капіляри — найдрібніші кровоносні судини, що пронизують усі наші тканини і органи, пов'язуючи всі артерії і вени в єдину систему кровообігу. Довжина капілярів в людському організмі становить близько 100 тисяч кілометрів. Капіляри доносять до кожної клітини організму кисень та всі необхідні їй живильні речовини, видаляючи при цьому продукти її життєдіяльності. Порушення в роботі капілярів – основна причина будь-якого патологічного процесу.

БФЛ, що містяться в «Вин-Віти», зміцнюють стінки капілярів, нормалізують капілярне кровопостачання, підвищують рівень кисневого насичення артеріальної крові і кисневого постачання тканин. Вживання «Вин-Віти» знижує проникність капілярів, що ускладнює поширення токсинів і знижує їх вміст у життєво важливих органах, і захищає капіляри від руйнівної дії АФК.

«ВИН-ВІТА» І АНЕМІЯ
БФЛ і залізо, що входять до складу «Вин-Віти» благотворно впливають на процеси кровотворення в організмі.

Були проведені дослідження ефективності прийому «Вин-Віти» у вагітних жінок другої половини вагітності з анеміями легкого ступеня (поряд зі стандартною терапією). Застосування «Вин-Віти» протягом місяця збільшувало вміст гемоглобіну в середньому на 10 г/л і еритроцитів (переносників кисню) з 46 до 86%. При цьому у вагітних стабілізувалися вегетативно-судинні реакції, покращився емоційний стан.

Застосування «Вин-Віти» при анеміях у дітей дозволило підвищити вміст гемоглобіну на 10-14 одиниць протягом місяця.

«Вин-Віта» в комплексному лікуванні анемії 1-2 ст. у вагітних; монотерапія «Вин-Кручений» у дітей. Вміст гемоглобіну у хворих анеміями до і після вживання «Вин-Віти» протягом місяця

Зміна вміст гемоглобіну при хіміопроменевої терапії онкозахворювань та у ВІЛ-інфікованих.
Позначення: ХЛТ — хіміопроменева терапія, ХЛТ+ВВ — хіміопроменева терапія c «Вин-Кручений», БТ+ВВ — базисна терапія ВІЛ-інфікованих з «Вин-Вітою».

«ВИН-ВІТА» І РАДІАЦІЯ. БОРОТЬБА З НЕВИДИМКОЮ
На малі дози іонізуючих випромінювань організм реагує хронічним радіаційним стресом, різко прискорюючи процеси старіння з усіма витікаючими з цього наслідками. Як вважають вчені, зниження потужності антиоксидантної системи, хронічний стрес на біохімічному рівні, ослаблення імунітету – це, мабуть, найбільш небезпечні наслідки аварії на ЧАЕС.

Експеримент, проведений під керівництвом проф. Ст. А. Барабоя в Київському інституті онкології та радіології показав, що при опроміненні смертельними дозами радіації в контрольній групі тварин, що отримували звичайний мармелад, з синтетичними барвниками вижило 7,2%. У групі тварин, які отримували мармелад пофарбований «Вин-Кручений», виживаність склала 50%, причому тривалість життя загиблих тварин була на 20% більше, ніж у контролі.

«ВИН-ВІТА» І СЕРЦЕВО — СУДИННА СИСТЕМА
Холестеринові бляшки, які відкладаються на судинах кровоносної системи з віком, що часто стають основною причиною розвитку серцево-судинних захворювань, створюючи передумови для розвитку атеросклерозу, артеріальної гіпертонії, ішемічної хвороби серця.

Экспериментально доказано, что антоцианы, входящие в состав «Вин-Виты» действуют гораздо эффективнее для снижения уровня холестерина в крови, чем витамин Е. Кроме того, при употреблении «Вин-Виты», у 80% обследованных было выявлено улучшение капиллярного кровотока, восстановление синтеза гемоглобина, а при длительном употреблении «Вин-Виты» (три и более месяцев) наблюдалась стабилизация артериального давления.

«ВИН-ВИТА» И АЛКОГОЛЬ
Расскажем еще об одном свойстве «Вин-Виты».
Ацетальдегид, образующийся в результате превращения алкоголя в организме, является ядом для человека. Именно он, находясь в крови после употребления алкоголя, является основной причиной синдрома алкогольного похмелья (головная боль, жажда и др. ).

Экспериментально установлено, что алкогольное похмелье не возникает или сильно ослаблено при введении «Вин-Виты» в состав водочных изделий или при употреблении, газированной воды или чая с «Вин-Витой» до или после употребления спиртного. Этот эффект во многом обусловлен способностью антоцианов, содержащихся в «Вин-Вите», образовывать прочный комплекс с ацетальдегидом, и, активизируя деятельность почек, быстро очищать организм от этого яда.

УСЛОВИЯ ХРАНЕНИЯ:
В «Вин-Вите» отсутствует спирт и консерванты, поэтому, после вскрытия, флакон желательно хранить в темном и прохладном месте.

УПАКОВКА: 0,49 л

ВИРОБНИК:
Науково-виробнича фірма «Екофарм»
ТУ У 21032903-001-95
Висновок МОЗ України №22-04-02/1480 від 09.11.95

  • Ціна: 249 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner