Шрот харчовий з насіння гарбуза 300г
Шрот з насіння гарбуза використовується як профілактичний засіб для підтримки нормального функціонування травної системи.
Шрот з насіння гарбуза
Гарбузове насіння здавна використовували як глистогінний засіб. Однак це лише одна сторона його застосування. В даний час, різноманітні несприятливі впливи навколишнього середовища, неповноцінне харчування, гіподинамія, надмірні емоційні навантаження призводять до різкого зниження імунітету, порушення обміну речовин в організмі і є загальними факторами ризику виникнення численних захворювань. Для лікування і профілактики захворювань традиційна та нетрадиційна медицина рекомендує широко для застосування безпечні і недорогі речовини рослинного походження, створені самою природою – харчові волокна. Вони прискорюють і підвищують відчуття насичення, прискорюють евакуаторну функцію шлунка, стимулюють моторну функцію товстої кишки, збільшують масу фекалій, сорбують жовчні кислоти і холестерин, сповільнюють всмоктування вуглеводів і надають антиоксидантну дію.
Для насичення організму харчовими волокнами рекомендується шрот з насіння гарбуза. Шрот з насіння гарбуза – це біологічно активна добавка (БАД) у вигляді порошку сіро-жовтого кольору, практично без запаху, отриманий після екстракції олії з очищених від лушпиння насіння гарбуза.
Продукт може використовуватися як доповнення до раціону харчування:
як профілактичний засіб для підтримки нормального функціонування травної системи, нормалізації стану гепатобіліарної системи та зменшення концентрації білірубіну і холестерину в жовчі;
як доповнення до симптоматичному лікуванню при захворюваннях травної та гепатобіліарної систем для стимуляції моторної функції товстої кишки і нормалізації стільця, для відновлення рухово-евакуаторної функції жовчного міхура і зникнення або зменшення жовчного осаду.
Застосовується по 1 – 2 столовій ложці 3 рази в день перед їжею, запиваючи водою.
- Ціна: 39 ₴