Кошик
5375 відгуків
+380 (63) 335-66-36
Диетические и биологические добавки от компании (Биола)
Кошик

Масляний екстракт лаванди, 1000 мл

Масляний екстракт лаванди, 1000 мл

747 ₴

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
+380 (63) 335-66-36
Масляний екстракт лаванди, 1000 млМасляний екстракт лаванди, 1000 мл
747 ₴
В наявності
+380 (63) 335-66-36
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Екстракт лаванди масляний

Зміст

  1. Опис продукту
  2. Корисні властивості
  3. Застосування в косметології
  4. Ефект від застосування
  5. Рекомендації по використанню
  6. Де купити в Україні

1. Опис продукту

Масляний екстракт лаванди – натуральне косметичний засіб, що використовується самостійно або як сировину в косметології. Виготовляється методом гарячої екстракції квітів лаванди. Роль екстрагента виконує натуральне рослинне масло високої міри очищення, яке в процесі виробництва насичується ефірними маслами, флавоноїди, монотерпеновыми спиртами, мікроелементами.

2. Корисні властивості

Унікальні хімічні сполуки (ліналоол, лавандулол, ліналілацетат) та інші цінні компоненти наділяють лавандовий мацерат наступними властивостями:

  • заспокійливим;
  • балансуючою;
  • зволожуючим;
  • протизапальну;
  • спазмолітичну;
  • антидепрессантным.

Препарат має у своєму складі компоненти, що знімають свербіж, біль і почервоніння при укусі комарів, бджіл, бліх, що дозволяє купити масляний екстракт лаванди для надання першої допомоги.

3. Застосування в косметології

Косметологи рекомендують використовувати лавандовий мацерат як елемент комплексного догляду за жирною, проблемною шкірою, схильної до виникнення подразнень. Позитивне впливу инфуз лаванди надає на суху шкіру з вираженими віковими змінами.

Масляний екстракт можна використовувати:

  • самостійно для нанесення на шкіру обличчя, голови і ділянки тіла;
  • як основу для виготовлення поживних і заспокійливих кремів;
  • в якості живильної складовою для мінеральних масок;
  • для купання немовлят.

М'який вплив на епідерміс дозволяє купити масляний екстракт лаванди для догляду за шкірними покривами з ознаками атопічного дерматиту і сильними алергічними реакціями.

4. Ефект від застосування

Догляд за шкірними покривами обличчя і тіла з допомогою косметичних продуктів на основі лавандового масла дозволяє:

  • надати шкірі тонус;
  • зняти подразнення, почервоніння і лущення;
  • швидко загоїти запалення на поверхні епідермісу;
  • очистити пори, нормалізувати їх секреторну функцію;
  • позбавити шкіру голови від свербіння;
  • усунути лупа.

5. Рекомендації по використанню

Косметологи рекомендують купити масляний екстракт для збагачення складу:

  • кремів, лосьйонів, сироваток для особи;
  • бальзамів для волосся;
  • масок для обличчя і шкіри голови;
  • масла для масажу;
  • складів для ванн для дорослих і дітей.

Олійна формула дозволяє лавандовому инфузу легко з'єднуватися з іншими компонентами, що дає можливість придбати екстракт лаванди для виробництва косметики в домашніх умовах.

6. Де купити в Україні

Найбільш вигідно купити масляний екстракт лаванди в Україні можна безпосередньо у виробника натуральних косметичних засобів ТМ «Натуралиссимо». Звертаючись до нас, Ви отримаєте:

  • висока якість продукції;
  • виключно натуральні компоненти косметичних продуктів;
  • допомога у виборі засобів і оформленні замовлення;
  • оперативну доставку будь-якої транспортної компанією.

Купити масляний екстракт лаванди можна в інтернет-магазині виробника або за телефоном, вказаним на сайті.

Користувацькі характеристики
Час застосуванняУніверсальний
ДіяОмолоджуючу, Живлення, Заспокійлива, Регенеруюча, Зволожуючу, Пом'якшувальна, Розгладжувальний, Протизапальне, Загоювальний, Очисний
  • Ціна: 747 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner