Кошик
5375 відгуків
+380 (63) 335-66-36
Диетические и биологические добавки от компании (Биола)
Кошик

Масляний екстракт лаванди, 100 мл

Масляний екстракт лаванди, 100 мл

146 ₴

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
+380 (63) 335-66-36
Масляний екстракт лаванди, 100 млМасляний екстракт лаванди, 100 мл
146 ₴
В наявності
+380 (63) 335-66-36
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Екстракт лаванди масляний

Зміст

  1. Опис продукту
  2. Корисні властивості
  3. Застосування в косметології
  4. Ефект від застосування
  5. Рекомендації по використанню
  6. Де купити в Україні

1. Опис продукту

Масляний екстракт лаванди – цінний косметичний сировину, одержуване шляхом екстракції суцвіть рослини. В якості основи мацерата виступає натуральне рослинне масло, в яке переходять біологічно активні сполуки рослинного походження. Екстракт містить понад 100 різних компонентів, у тому числі монотерпеновые спирти, органічні кислоти, мікроелементи, ефірну олію, флавоноїди.

2. Корисні властивості

Багатий хімічні склад, природне походження і м'який механізм впливу на організм забезпечують масляного екстракту лаванди такі властивості:

  • антибактеріальне;
  • заспокійливий;
  • регенеруючу;
  • відновлюючий;
  • протизапальна.

Лавандовий инфуз здатний швидко зняти свербіж і почервоніння при укусах комах (комарів, бджіл, бліх), сонячних опіках, контакту з медузами та отруйними рослинами, що дозволяє придбати екстракт лаванди в якості засобу швидкої допомоги на природі і в побуті.

3. Застосування в косметології

У косметології масляний екстракт лаванди знаходить застосування як:

  • самостійне косметичний засіб;
  • жирна основа для заспокійливих і поживних кремів для обличчя;
  • компонент, збагачує готові засоби по догляду;
  • діюча речовина для різних складів по догляду за тілом, обличчям і волоссям.

Лавандова олія легко з'єднується з іншими жирними речовинами і спиртовим розчинами, при нагріванні не втрачає своїх цінних властивостей, що дає можливість придбати екстракт лаванди для приготування косметики в домашніх умовах.

4. Ефект від застосування

Систематичне використання продукції на основі олії лаванди дозволяє досягти і закріпити такі позитивні результати:

  • зняти роздратування шкірних покривів;
  • усунути лущення і надати поверхні шкіри гладкість;
  • підвищити рівень зволоженості у всіх шарах дерми;
  • поліпшити харчування епідермісу за рахунок активізації кровообігу;
  • вирівняти тон шкірних покривів.

Масляний екстракт лаванди надає виключно м'який вплив на шкірні покриви, що дозволяє використовувати його для купання немовлят та виготовлення препаратів для шкіри з ознаками атопічного дерматиту.

5. Рекомендації по використанню

Препарат підходить як для промислового, так і домашнього використання при виготовленні:

  • кремів для обличчя;
  • бальзамів для тіла;
  • складів для ванн;
  • засобів для волосся і шкіри голови.

Зміст ефірних масел дозволяє використання лавандової олії в аромотерапії та для спа-процедур.

6. Де купити в Україні

Придбати екстракт лаванди дешево в Україні можна у виробника натуральної косметики «Натуралиссимо». Купуючи у нас, Ви отримуєте:

  • якісний продукт, виготовлений на сучасному обладнанні;
  • 100% натуральний склад препарату;
  • швидку обробку та відправку замовлення будь-транспортною службою.

Для того, щоб придбати екстракт лаванди, достатньо зателефонувати консультанту або залишити замовлення в інтернет-магазині.
Користувацькі характеристики
Час застосуванняУніверсальний
ДіяОмолоджуючу, Регенеруюча, Зволожуючу, Антибактеріальне, Загоювальний, Живлення, Протизапальне, Пом'якшувальна, Заспокійлива, Дезодорирующее
  • Ціна: 146 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner