Кошик
5375 відгуків
+380 (63) 335-66-36
Диетические и биологические добавки от компании (Биола)
Кошик

Пропиленгликолевый екстракт календули, 1000 мл

Пропиленгликолевый екстракт календули, 1000 мл

578 ₴

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
+380 (63) 335-66-36
Пропиленгликолевый екстракт календули, 1000 млПропиленгликолевый екстракт календули, 1000 мл
578 ₴
В наявності
+380 (63) 335-66-36
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Пропиленгликолевый екстракт календули

Зміст

  1. Опис продукту
  2. Корисні властивості
  3. Застосування в косметології
  4. Ефект від застосування
  5. Рекомендації по використанню
  6. Де купити в Україні

1. Опис продукту
Пропиленгликолевый екстракт календули – речовина, що отримується за допомогою перенесення природних біоактивних компонентів та мікроелементів з рослинної сировини в пропіленгліколь. Така основа забезпечує зручну рідку форму препарату, тривалий термін зберігання і забезпечує утримання необхідної концентрації вітамінів і елементів суцвіття календули лікарської (відомої, як нігтики).
Квітка календули багата флавоноїдами, каротиноїдами. Він містить природні кислоти, провітаміни та рідкісні мікроелементи, які в сукупності мають косметологічний ефект і активно застосовуються в народній медицині. Рідкий екстракт безпечний і може застосовуватися як зовнішньо, так і всередину.

2. Корисні властивості

Сукупність біоактивних речовин в рідкому екстракті календули, купити який можна прямо у виробника на сайті, наділяють його широким спектром корисних властивостей і характеристик:

  • загоєння порізів, саден, ран;
  • боротьба з хвороботворними і шкідливими бактеріями і іншими мікроорганізмами;
  • протидія запалень і зниження проявів роздратування;
  • зміцнення судин;
  • підсушування шкіри;
  • зниження больових відчуттів.

3. Застосування в косметології

У косметології пропиленгликолевый екстракт календули знайшов активне застосування у вигляді компонента сложносоставных засобів для шкіри і волосся. Він часто входить до складу:

  • мазей;
  • кремів для обличчя;
  • рідин для зняття макіяжу;
  • тоніків;
  • лосьйонів проти прищів;
  • масок;
  • шампунів і ополіскувачів для волосся;
  • бальзамів.

Екстракт календули може застосовуватися також для приготування косметичних засобів в домашніх умовах, в миловарінні. Для розслаблення, зміцнення судин, відновлення шкірних покривів і досягнення інших ефектів у народній медицині рекомендується приймати ванни з календулою.

4. Ефект від застосування

Комплекс провітамінів і мікроелементів в пропиленгликолевом екстракті календули обумовлює:

  • зниження прояви вугрової висипки і загоєння висипань;
  • очищенню пор на шкірі;
  • зняття симптомів при жирній себореї;
  • позбавлення від дерматитів різного походження;
  • відновлення рідинного балансу епідермісу.

5. Рекомендації по використанню

Висока концентрація витяжки нагідок у рідкому екстракті пояснює необхідність обережного застосування і дотримання безпечних дозувань. Так, при додаванні в косметичні препарати, які тривалий час залишаються на тілі, рекомендується застосовувати не більше 0,5-2% кошти в загальній масі отриманої суміші. Мазі і бальзами з концентрацією до 10% екстракту календули використовуються для боротьби з локальними проблемами.

6. Де купити в Україні

Пропиленгликолевый екстракт календули можна купити безпосередньо у виробника – компанії «Naturalissimo». Купуючи у нас, ви отримаєте:

  • гнучкі умови придбання і доставки по Україні;
  • низьку ціну, яку може запропонувати тільки виготовлювач;
  • високоякісний продукт з натуральної сировини;
  • кваліфіковану допомогу при виборі і замовленні товару.

Ми швидко підготуємо і відправимо ваше замовлення в Київ, Одесу, Харків, Запоріжжя, Дніпропетровськ і будь-яке інше місто України.

Користувацькі характеристики
ГіпоалергенноДа
ДіяРегенеруюча, Зволожуючу, Тонізувальний, Омолоджуючу, Протизапальне, Живлення, Пом'якшувальна, Бактерицидна, Заспокійлива, Антибактеріальне, Загоювальний
Класифікація косметичного засобуЛікувальна (Космецевтика)
Сфера застосуванняОбличчя, Тіло, Шия, Волосы, Кожа головы, Зона декольте
Проблема і стан шкіриУвядание, роздразнення, Акне, Зморшки, Шоввінія, Вікові зміни, Диатез, Дрябливість, Втрата пружності, Тріщини, Чутливість
Тип шкіриВсі типи шкіри, Комбинированная (Смешанная), Нормальна, Суха, Проблемна, Чутлива, Звична (зріла)
  • Ціна: 578 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner